Златка Димитрова отдавна не се асоциира със сексапилните плеймейтки, а

...
Златка Димитрова отдавна не се асоциира със сексапилните плеймейтки, а
Коментари Харесай

Защо Черната Златка не иска да е булка?

Златка Димитрова от дълго време не се асоциира със сексапилните плеймейтки, а е пример за фамилна жена, стопанка и всеотдайна майка. Преживя персонални нещастия, които биха сринали мнозина, загубата на татко й, а след това и на нероденото й бебче, само че тя съумя да се изправи и да продължи, по-силна от всеки път. Няма упоритости да се прави на дизайнерка, нито да бъде псевдо бизнесдама, тъй като чака точния миг и вдъхновението да обогати биографията си с нещо свое, нещо друго от масата, каквато е самата тя!

"Минахме много сложни моменти и все пак с Миро продължаваме да държим ръцете си. Но като младоженка няма да ме видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем. Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, връзките им се показват в това да се почитат и обичат. ", споделя хубавицата, която краси корицата на списание Umbrella bar Magazine. Тя с облекчение разкрива и че остарялата омраза със свекърва й е загърбена в предишното и към днешна датата са в чудесни взаимоотношения: "С хвърлям, че по този начин е редно да бъде. Живеем в мир и естетика. Аз постоянно прощавам, на всеки. Когато простиш на някой, все едно прощаваш на себе си. "

Тя е безапелационна, че дребният Миро извънредно доста наподобява на нея - артистичен, прочувствен, ухилен. Вече върви решително и независимо, а на прощъпулника си е хванал докторски слушалки и книга.

В умозаключение на извънредното си изявление, Злати си прави равносметка: " Пораснала съм....вече не обръщам внимание на хората, които не заслужават вниманието ми. Фокусирала съм се върху фамилията ми. Това е значимо за мен, както и работата ми, несъмнено! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР