Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като

...
Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като
Коментари Харесай

Кокошарник! Жени насметоха Златимир Йочев в ефир, той се видя в чудо

Златимир Йочев се видя в знамение този четвъртък, откакто до него на канапето на „ Тази заран “ по bTV се подредиха единствено дами. И опитите му да се пошегува с тях удариха на камък, а дамите го смъмриха и накараха да замълчи. 

Още от началото водещият се усети, че в тази обстановка шегите ще са за негова сметка и се опита да се държи общително. Но има ли толкоз дами в близост, никой мъж не е в сигурност.

„ Женско царство, женско празненство! Аз на този хубав декор мога да си почивам, вие си говорете “, това разгласи удовлетворен от себе си Златимир Йочев.

„ Благодаря, че ни назова декор “, засече го на мига Мария Цънцарова. Злати потегли да се оправдава, че е направил комплимент, че „ фонът “ е хубав, като единствено се закопа в допълнение. „ Знаех си, че би трябвало да си измервам приказките “, въздъхна водещият, осъзнавайки, че каквото и да каже в тази обстановка, ще бъде употребявано против него.

Спортната журналистка Станимира Атанасова пък съобщи, че обстановката на канапето припомня за „ Ергенът “.

„ Къде са ти розичките? “, подскочи Натали Трифонова, усетила, че заяждането със Злати ще е гвоздеят на предаването. Той пък заби взор в коледната украса като за избавление. „ Добре, след ефир – цветя “, промърмори към този момент компрометиран водещият.

„ Втора неточност за 30 секунди! “, довърши го Цънцарова.

Само брачната половинка на Маестрото се смили над водещия Новинарката Виктория Готева-Димитрова реши да се притече на помощ на сътрудника си и сподели в ефир, че Златимир е подарявал цветя на колежите си, даже и без мотив, единствено с цел да им усъвършенства настроението. Йочев единствено посочи, че не подарява в никакъв случай рози, тъй като не ги харесва.

След това Йочев трябваше спокойно да изчака разискването ранглиста на най-готиния плешив мъж в света и планетарния триумф на Тейлър Суифт. „ Хороскопа ѝ за тази година очевидно е доста добър “, опита се да включи в диалога Злати.

„ Ти в този момент си търсиш женски тематики, по този начин ли? Хороскопи? “, захапа го още веднъж Цънцарова, а сътрудника ѝ отговори, че просто се стреми да оцелее в ситуацията в студиото. „ Има прогрес, от декор – конюнктура “, закачи го Виктория.

Злати Йочев беше докаран да състояние да моли сътрудника Митко Тасев да го избави от дамите. Той обаче се включи с удовлетворена усмивка от чак Лас Вегас, едвам покаже зала „ Сферата “, която е новата международна сензация там./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР