Зимният туристически сезон в Смолянска област се очертава добър, заяви

...
Зимният туристически сезон в Смолянска област се очертава добър, заяви
Коментари Харесай

Зимният туристически сезон в Смолянска област се очертава добър

Зимният туристически сезон в Смолянска област се обрисува добър, съобщи за Българска телеграфна агенция Георги Пампоров, изпълнителен шеф на Организацията за ръководство на туристически регион Родопи.

По негови наблюдения туристическият поток в Пампорово и Мечи чал е забележителен. Български, английски и балкански туристи поддържат висока претовареност на хотелите в Пампорово и Чепеларе.

Отличните условия в ски зоните притеглят български, румънски, гръцки, турски, сръбски, британски туристи, добавя Георги Пампоров.

Според него през тази зима се следи и по-чувствително наличие на ирландски ваканционни групи. Като наклонност и през този ски сезон се регистрира контингент от самостоятелни неорганизирани туристи, както български, по този начин и от прилежащите балкански страни, потеглящи на снежна почивка с колите си без услугите на туроператори.

Местата за настаняване в селските региони в региона през зимата не са изключително посещавани, като се изключи краткосрочни уикенд почивки, съгласно данни на туристическата организация. Повече резервации в тези зони се чакат в почивните дни към 3 март.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР