Зимният сезон предполага обострянето на дегенеративните ставни заболявания. Под това

...
Зимният сезон предполага обострянето на дегенеративните ставни заболявания. Под това
Коментари Харесай

7 нощи лук и пудра захар и забравяте какво е болка!

Зимният сезон допуска обострянето на дегенеративните ставни болести. Под това разбиране по табиет човек отнася така наречен
Те най-често са локализирани в коляното, петите, горните сегменти на гръбначния дирек. Основният признак е болката. Понякога се появява оток и зачервяване на болното място. Всичко това лимитира двигателната дарба. Ограничението е изключително мощно изразено заран, след ставане от сън.

И това е забавно: 5 типове главоболие и най-хубавите способи да се отървете от тях (СНИМКИ)

Известни са качествата на лука като естествено антибиотично и антисептично средство. Освен това той служи и като естествено болкоуспокояващо за контузии и мъчителни стави. За да си приготвите мас против шипове по цялото тяло, счукайте една огромна глава остарял лук и я поръсете с пудра захар - към 1 супена лъжица. Разбъркайте сместа доста добре и я наложете върху парче памучен плат. Покрийте като с компрес болното място и завържете (или бинтовайте), с цел да се резервира устойчиво. Преспете по този начин през цялата нощ. За да постигнете стремежи резултат, правете процедурата 7 вечери поред.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР