Зетят на Николина Чакърдъкова – бившия ММА боец Симеон Бакалов,

...
Зетят на Николина Чакърдъкова – бившия ММА боец Симеон Бакалов,
Коментари Харесай

Ето го зетя на Николина Чакърдъкова, наръгал трима души с нож. Оказа се бивш ММА-боец

Зетят на Николина Чакърдъкова – някогашния ММА войник Симеон Бакалов, е наръгал с нож трима души след нечовечен побой в заведение на центъра на село Балдево, община Гоце Делчев. Случката попада и в сводката на Министерство на вътрешните работи, само че имената на забърканите участници в екшъна не се загатват, предава Лупа.
Ситуацията се разиграва към среднощ в събота, когато с такси Симеон Бакалов и негов другар идват пред заведението в центъра на селото. Според информацията, повода за спречкването сред Симеон и локалните е точно злополука, породена от Бакалов преди две седмици в селото. Симеон извадил нож Карамбит и нарязал тримата мъже. В момента те са в болничното заведение в Гоце Делчев, като един от тях е в реанимация, а нанесените пострадвания са в региона на краката, прасците, ръцете и гърдите на нападнатите.
Според осведомени, след нападението, Симеон Бакалов най-невъзмутимо отива на дискотека в Гоце Делчев, където е арестуван от полицията. Местните са потресени и желаят правдивост.
Оказва се, че някогашният ММА войник Симеон Бакалов преди две седмици е аварирал мъртво пийнал, когато се е забил в друга кола в село Балдево, карайки с огромна скорост.
Припомняме, че през 2018 година Николина Чакърдъкова омъжи щерка си Мария за някогашния ММА войник Симеон Бакалов, който е родом от Сандански. Тогава стана ясно, че той е разпален танцьор, огромен обожател на фолклорната музика и работи като управител във компания за бързи заеми.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР