Земетресение от 4,4 по Рихтер е станало факт на територията

...
Земетресение от 4,4 по Рихтер е станало факт на територията
Коментари Харесай

Сериозно земетресение в Албания, предшествано от трус в Хърватия

Земетресение от 4,4 по Рихтер е станало факт на територията на Албания според данни от формалната страница на Европейския средиземноморски сеизмологичен институт.
Трусът се е получил доскоро повече от 1 часа, на 17 километра югоизточно от крайбрежния град Орикум и на 28 километра югоизточно от град Вльора. Епицентърът е на 2 километра дълбочина. Засега няма данни за нанесени материални вреди и потърпевши хора, прецизира Агенция " Фокус ".
По-слабо земетресение е записано и в Хърватия - 3 по скалата на Рихтер. То е станало 5 минути преди албанското земетресение - край град Славонски брод, покрай границата с Босна и Херцеговина. Няма данни за материални вреди и потърпевши хора.
Далеч по-силно земетресение стана край западния бряг на остров Суматра. То е било от 5,8 по Рихтер, съобщи БГНЕС. Според Геологическата работа на Съединени американски щати епицентърът се намира в морето на към 240 километра северозападно от град Паданг. Дълбочината на огнището е 10 километра. Няма данни за вреди и потърпевши, не е оповестена и паника за цунами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР