Зеленски изнася речи по видео в американския сенат, английския парламент

...
Зеленски изнася речи по видео в американския сенат, английския парламент
Коментари Харесай

ЗАПАДЪТ В МОМЕНТА Е ФАШИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ ЕДНОВРЕМЕННО. ЦЕНЗУРА И БЕЗОГЛЕДЕН ЦИНИЗЪМ В ЕДНО

Зеленски изнася речи по видео в американския сенат, британския парламент (люлката на консерватизма) и Бундестага, обирайки аплауси на крайници.

Речите му са писани от треторазрядни сценаристи, които пишат филмите, снимани в „Бояна“ с Шварецнегер. Зеленски даже се отъждестви с Рейгън. Клишета и долна агитация, която този шут не би произнесъл в никакъв случай, в случай че американците не стояха откъм гърба.

На неговата съвест лежат 800 убити цивилни (според статистиката на Организация на обединените нации досега). Съединени американски щати завършиха Ирак за 40 дни с трикратно повече убити.

Зеленски е някакъв Слави Трифонов със международен триумф. Аз се учудвам на аплаузите, които тези недодялани и явно скалъпени от на ниска цена пиар речи, получават в парламентарни демокрации с обичаи. Това е все едно да изслушват Митко Калайджиев, който да им приказва заготовки за демокрацията.

Западът завършва, само че неговите деятели още не го знаят. Както не го знаеха членовете на политбюро през 1988-а. Светът е различен и той не се върти към корнокупията на средностатистическия западен хайлайф.

Путин не е вманиачен като Хитлер, а възгледът му за света е извънредно разумен.

Никога не съм виждал по-безобразна агитация от тази за войната в Украйна. И то от западна страна. Това, което вършат те (от позиция на журналистическата нравственос и истината) е безобразно и подсъдно. Западът сега е фашизъм и комунизъм по едно и също време. Цензура и необмислен цинизъм в едно.

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР