Зелени очи Това са много спокойни и дипломатични хора, които

...
Зелени очи Това са много спокойни и дипломатични хора, които
Коментари Харесай

Може ли цветът на очите да определя характера на човек?

Зелени очи

Това са доста спокойни и дипломатични хора, които заобикалят споровете постоянно, когато могат.

Те не обичат да се карат с никого и се оправят доста добре във връзка и когато са избрали своя сътрудник, остават лоялни на любовта му вечно.

Пъстри очи
Прекомерното търкане на очите може доста да ви навреди
Не единствено хората, които работят на компютъра дълго време, постоянно търкат очите си. Ако обърнем внимание на този прост жест, ще се окаже,...

Успяват да се преборят с всяка компликация и решителни и със мощна воля. Те имат огромен капацитет да осъществен всяка своя смела фантазия и са цялостни с сила.

Сиви очи

Те са извънредно сексапилни и чаровни, изпълнени със храброст, която им дава опция да се впускат с лекото във всяко премеждие.

Не се опасяват от провокациите и доста постоянно излизат печеливши от тях, като единственият им минус е, че са доста ревностни сътрудници.

Сини очи
10 суперхрани за здрави очи
Очите са едни от най-фините органи в нашето тяло, а и правят и най-прецизната работа. За да бъдат те здрави, е добре да включим хран...

Мислят трезво, разумни, постоянно получаващи това, което желаят и доста постоянно са си самодостатъчни. Винаги гледат право в задачата и не се отклоняват от нея макар компликациите. Те също като сивооките хора обаче, могат да бъдат доста ревностни.



Кафяви очи

Те постоянно имат доста триумфи с противоположния пол, обратно на мнението, че като най-масов цвят на очите, те са най-скучни и непривлекателни. Те горят постоянно буйно за половинката си, като даже може да прекалят.

Имат парещ манталитет, който може да бъде проблематичен, само че несъмнено в никакъв случай отегчителен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР