Здравословният начин на живот придобива все по-голяма популярност и води

...
Здравословният начин на живот придобива все по-голяма популярност и води
Коментари Харесай

Терапия с кислородни коктейли за здраве и тонус

Здравословният метод на живот придобива все по-голяма известност и води до такива вкусни и потребни питиета като кислородните коктейли, написа bg-damma.

За да се възвърне кислородният недостиг в организма на актуалния градски човек, водещ най-вече затънал метод на живот, се употребява един доста сполучлив способ – кислородната терапия. Една от нейните разновидности е използването на кислородни коктейли.

Те заемат все по-голямо място в лекуването и профилактиката на разнообразни болести на храносмилателните органи, покачват имунитета и съпротивителните сили на организма в битката им със сезонните болести. Ускоряват образуването на колаген и еластин, които са ключът към младостта на кожата. Напитките намаляват глада, изгарят мазнините бързо и дейно в битката със затлъстяването.

Ползата от кислородните коктейли се вижда незабавно – кожата на лицето става свежа и чиста, човек усеща прилив на сили и сила, усъвършенстват се сънят, паметта и работоспособността.

Все отново лекарите поучават кислородните коктейли да не се използват повече от 3 пъти на ден, в порции от по 250 – 300 мл. За децата са задоволителни 2 порции – заран и вечер. Курсът на обогатяване с О2 трае към 1 месец. След това е нужно да се направи дребна отмора в границите на 2 – 3 седмици.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР