Здравният министър Костадин Ангелов смени ръководството на Националната специализирана болница

...
Здравният министър Костадин Ангелов смени ръководството на Националната специализирана болница
Коментари Харесай

Ръководството на болницата за рехабилитация в Овча Купел е сменено след недоволство за заплати

Здравният министър Костадин Ангелов смени управлението на Националната профилирана болница за физикална терапия и рехабилитация в " Овча Купел " в столицата поради неодобрение на личния състав от забавени заплати.

Работещи в болничното заведение се събраха във вторник на митинг пред министерството и описаха, че от три месеца работят без трудови хонорари. Заплатите им не били платени, тъй като болничното заведение нямала задоволително приходи от клинични пътеки.

Впоследствие пари били обезпечени, само че шефът бил в болничен и нямало кой да разпише ведомостите, заяви Българска национална телевизия.

От здравното министерство оповестиха, че министърът е освободил сегашния Съвет на шефовете на лечебното заведение и е назначило нов в състав: доктор Гергана Тодорова, Даниела Цекова и Поля Бузова.

За изпълнителен шеф на лечебното заведение ще бъде избрана доктор Гергана Тодорова – доктор с богат административен и управнически опит в системата на опазването на здравето, експерт по детска кардиология, здравен мениджмънт и обществена медицина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР