Здравната криза, причинена от COVID-19, затвори хората вкъщи, а това

...
Здравната криза, причинена от COVID-19, затвори хората вкъщи, а това
Коментари Харесай

След края на пандемията: Какво ще търсят испанците при покупка на имот

Здравната рецесия, породена от COVID-19, затвори хората у дома, а това ограничаване от своя страна им разреши да проучват нещата, които най-вече харесват в домовете си, както и това, което не харесват в тях. Сега всички са лимитирани до няколкото десетки квадратни метра, затворени сред четирите стени на къщата или жилището. Според специалистите от pisos.com, откакто падне възбраната и хората се върнат към естествения си метод на живот, има огромна възможност испанците да трансформират стандартите си при търсене на недвижими парцели. Очаква се аспекти като външни пространства или квадратни метра да бъдат доста по-ценени. По прогнози на експертите хората към този момент ще обръщат повече внимание на следните пет неща.

Външни пространства - балкон, тераса или градина. Комуникацията с външния свят през което и да е от тези пространства в този момент е по-привлекателна от всеки път. Всъщност търсенето на парцели с този вид екстра към този момент нарастват в порталите за недвижими парцели, може би тъй като хората оцениха какъв брой е значимо да могат да се любуват на откритите пространства, без да им се постанова да излизат от вкъщи.

Място за работа - Много чиновници трябваше да приспособяват някои пространства в къщите си, като да вземем за пример хола или спалнята, трансформирайки ги в спонтанен офис. Ако тази наклонност се затвърди, ще се отделя време за избор на къща, в която обособена стая може да стане домашният ни офис.

По-големи стаи - Затварянето на физкултурните салони ни принуди да поддържаме физическата си форма под покрива на домовете си. Със сигурност купувачът ще се пробва да откри по-широки стаи като квадратни метра, с цел да извършва рутинната си утринна гимнастика без никакви спънки. Ще се търсят и по-големите кухни, които са функционални във връзка с съхранението и приготвянето на храни.

Виртуални обиколки – Брокерите на недвижими парцели към този момент поставят огромни старания да дават на своите клиенти 360-градусова гледка на парцела, който се предлага. Очаква се този тип обиколки на бъдещия ни дом да станат част от договарянията при покупка или наем на жилище. Така ще бъде доста по-лесно на клиентите да си показват къщата, в която ще живеят.

Цифров автограф - Въпреки че пазаруването на парцел към момента изисква по закон наличието на място на нотариус, има доста документи, на които можем да дадем единодушието си, без да се постанова да пътуваме. Някои от тези процедури са да вземем за пример контракти за предплатено заплащане или предварителни резервации, които имат безспорна правна годност, без да е належащо да се срещате с брокера лице в лице.

Източник: abc.es

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР