Здравна работничка най-нагло погази забраната за пушене на закрити обществени

...
Здравна работничка най-нагло погази забраната за пушене на закрити обществени
Коментари Харесай

Докога законите ще важат за едни, а за други не? Вижте какво направи този нагъл медик в коридора на 20 ДКЦ

Здравна работничка най-нагло погази възбраната за пушене на закрити публични места и безогледно си възпламени цигара в коридора на столична поликлиника. Нарушителката е хваната в крачка от засегнат жител в коридора на 20 ДКЦ в кв. „ Борово ”.

На фотосите, които по-късно  се появиха в обществената мрежа, се вижда медицинският служащ, който седи на скамейка в коридора и блажено си пуши цигарата, а най-после я изгася в близката саксия. Оправданието й е още по-нагло – промяната й таман приключвала.

„ София, Борово, 20 ДКЦ … След като я попитах: „Това не е ли болница, от кой момент се пуши вътре, тя ми отговори,че в този момент таман приключвала. Коментарите оставям на вас..“ Публикацията му мигновено провокира бурна полемика в мрежата. Голяма част от интернет потребителите осъждат дейностите й, които са жестоко нарушаване на закона.

„ Както и да е минал денят, разпоредбите са си правила. Това не е опрощение по никакъв метод. Няма жалки, подли и така нататък Закона споделя НЕ, затова НЕ. Тук казусът е в мързела, а не че е имала тежка интервенция в клиника без операционна. Пуши се на открито ”, възмущава се един от фейсбук потребителите. Други пък със страдание означават, че тази панорама е присъща за доста от здравните заведения в София и приканват за незабавна инспекция по случая. Намират се и такива, които пазят докторицата и правото й да изпуши един фас в края на натоварения работен ден.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР