Здравият човешки разум и моралът не биха могли да обяснят

...
Здравият човешки разум и моралът не биха могли да обяснят
Коментари Харесай

Как болшевиките Христо Иванов, Прокопиев и Атанасов предадоха дясното и паметта на жертвите от Народния съд

Здравият човешки разсъдък и моралът не биха могли да обяснят за какво „ Демократична България “ е в коалиция с Българска социалистическа партия.

Демократична България се обявява като демократична групировка, изповядваща десни полезности. Осъжда зверствата на комунистическия режим, а оня ден се възхити, че президентът Румен Радев най-сетне се е поклонил пред жертвите на Народния съд.

Обратно, висши деятели на Българска социалистическа партия паралелно с партийния орган „ Дума “ обругаха Радев и непосредствено го нарекоха „ двуличник “.

Как тогава демократите от „ Демократична България “ съуправляват с неосталинистите и ченгетата от Българска социалистическа партия, акламиращи аления гнет?

Много е просто. Демократична България и ДСБ са комсомолът на Българска комунистическа партия. Дясната им идеология е фасадна. Лидерът Христо Бойкикев произлиза от болшевишкия жанр Бойкикеви. Другият водач Атанас Атанасов е бил прокурор при Тодор Живков по време на Възродителния развой. Спонсорът Иво Прокопиев е наследник на кадрови офицер от Държавна сигурност.
свързани новини55414на 03.02.202245731на 01.02.2022
Жалко за честните симпатизанти на градската десница, които сега се усещат безпределно унизени и предадени от своите алчни за власт предводители.

Дали с чиста съвест се поклониха пред Мемориала на разстреляните от Народния съд оня ден, откакто са принудени да партнират с наследниците на убийците им?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР