Здравейте. В събота (23 септември) пътувахме от Бургас към Пловдив

...
Здравейте. В събота (23 септември) пътувахме от Бургас към Пловдив
Коментари Харесай

Сигнал: Карахме със 130 км/ч с включен темпомат. Искам да попитам само едно нещо шофьора на БМВ-то

" Здравейте. В събота (23 септември) пътувахме от Бургас към Пловдив по автомагистрала " Тракия ". На 234-ия километър към Нова Загора, в 18:13 ч., ни застигна бяло БМВ (СВ1580МН), притисна ни ризница до ризница, след което ни изпревари отдясно, като ни засече. Карахме със 130 км/ч с включен темпомат ".

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. Ето и останалата част от описа му:

Въпросният рисков водач караше с доста по-висока скорост и изчезна напред за секунди. Караше с най-малко 180, тъй като в огледалата се появи от нищото и незабавно се залепи до нас. След Стара Загора, в 18:33 ч. видяхме полицейски патрул

с камера на 191-ия километър. Те би трябвало да са снимали летящото бяло БМВ с номер Сухопътни войски 1580 МН. Минал е около тях сред 18:20 и 18:30 часа.

Изпращам видеозапис на изпреварването отдясно, както и фотография, показваща къде беше полицейският патрул с камера. И отивам да купя втора камера за колата, която да снима обратно, тъй като такива рискови водачи би трябвало да бъдат показвани по какъв начин на автомагистрала карат залепени зад другите.

Интересно водачът да бъде запитан при ограничаване от 130 км/ч по какъв метод му пречихме - няма самообладание да наруши ограничаването и да кара лудо, до момента в който убие някой може би? Още по-голям въпрос е да го попитам - в случай че караш със 180 ще стигнеш oт Бургас до София за 2 часа и 10 минути. Ако караш в ограничаването от 130 ще стигнеш за 2 часа и 50 минути. Какво велико дело свърши в извоюваните 40 минути, с изключение на да се почувстваш като хитрец, който е над балъците, които съблюдават закона? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР