Здравейте, уважаеми читатели на най-четения вестник. Надявам се, че споделяйки

...
Здравейте, уважаеми читатели на най-четения вестник. Надявам се, че споделяйки
Коментари Харесай

Болката, която стяга душата ми: Случи се така, че забременях от съпруга на приятелката си

Здравейте, уважаеми читатели на най-четения вестник. Надявам се, че споделяйки с вас, най-малко малко ще облекча болката, която стяга душата ми. Казвам се Ванеса и попаднах в обстановка, която не бих поискала и на най-големия си зложелател.
Аз съм на 24 години, нямам брачен партньор, пребивавам с мама и пастрока си и работя в салон за хубост. Преди няколко месеца водех нормалния живот, което има всяко градско момиче: другари, кафенета, филми след работа, срещи с момчета. Все още нямах сериозна връзка, по тази причина се забавлявах на цялостни обороти и когато един път ми се обади другарка с забавна оферта, дадох обещание да си помисля. Тя ми предложи да се „ позабавляваме “ със брачна половинка й.

Двамата са женени от година и през цялото това време той не е спрял да флиртува с мен. Разбира се, колкото и да е хубав мъж, от почитание към приятелката си, не взимах намеците му насериозно. След като размислих обаче, взех решение да приема предлагането й. И по този начин след няколко чаши вино в дома им, последното нещо, което си припомням, е по какъв начин брачният партньор й ме поставя на леглото. На сутринта се разсъниха сред двамата с непоносима болежка в тялото и главата. Съдейки по разпръснатите облекла по земята, ми стана ясно, че се е случило нещо недотам редно.
Без да ги разсънвам, побързах да се облека и безшумно напуснах къщата им.

На другия ден приятелката ми се обади, само че не й подвигнах телефона. Исках да се възстановя и да си дам време да обмисля снощната преживелица. Месец по-късно се случи това, което минимум чаках. Тестът сподели две чертички. Господи, бременна съм от брачна половинка на приятелката ми, която сама ме вкара в леглото му. Какво може да бъде по-лошо? Ако мама разбере, ще ме изгони от у дома. Самата аз не съм възнамерявала да раждам деца, а и не желая да съм самотна майка. Как ще обясня на детето си, че съм забременяла от женен мъж? Искам да изпия планина от хапчета, да заспя и да не се събудя в никакъв случай повече. Положението ми е толкоз неуместно, че не мога да го споделя с никого.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР