Здравейте, казвам се Пърси и ще бъда новият ви най-добър

...
Здравейте, казвам се Пърси и ще бъда новият ви най-добър
Коментари Харесай

Пърси е тук

Здравейте, споделям се Пърси и ще бъда новият ви най-хубав другар. Само внимавайте да не се влюбите в мен, тъй като нещата няма да завършат добре. Аз съм млад, секси, симпатяга... абе, доста съм си готин. Нямам никакъв проблем с дамите, само че те имат с мен. Винаги очаквате повече от мъжа, а би трябвало да разберете, че ние сме просто устроени - ние не желаеме връзка, ние не имаме вяра в любовта, ние имаме вяра в секса.

Ето нощес - излязох на клуб, нищо, че е работен ден, имаше много мацки. Всички ме видяха, само че две от тях щяха да се избият за мен - леле, какъв брой са зле. Та, както и да е, аз ще ставам, че едната от тях е в леглото и май се разсъни, несъмнено чака и закуска, благата...

С две думи - аз съм тук във venera.bg с една единствена цел. Да ви покажа по какъв начин мислим ние, мъжете, с цел да спрете да очаквате от нас повече. Дами, тук съм, тъй като скоро ще можете да ми задавате своите въпроси за всичко, което ви интересува. А до тогава ще ви описвам за себе си. Обещавам да бъда постоянно мъчително прям.

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР