Здравейте. Изпращам този сигнал защото виждам, че само АФЕРА имаше

...
Здравейте. Изпращам този сигнал защото виждам, че само АФЕРА имаше
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! АФЕРАТА „PEGASUS“: СЛУЖИТЕЛ НА ДАТО СИГНАЛИЗИРА: „В ДАТО И ДАНС СЕ ИЗПОЛЗВА „PEGАSUS“ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО! ЕТО КАК ДЕЙСТВА ЦЯЛАТА СХЕМА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И СЛЕДЕНЕ!“

Здравейте. Изпращам този сигнал тъй като виждам, че единствено АФЕРА имаше храброст да напише истината. Подробно е разказан един механизъм, който обществото би трябвало да знае.

–-

ДО

СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА

бул. „ Витоша “, № 2А

1000, СОФИЯ

На вниманието на

ГРАДСКИЯ ПРОКУРОР

ИЛИЯНА КИРИЛОВА

ДО

АФЕРА

С     И     Г      Н     А    Л

От чиновник на ДАТО и сега.

 

ГОСПОЖО ГРАДСКИ ПРОКУРОР,

От средствата за всеобщо осведомление разбрах, че в прокуратурата се прави инспекция за противозаконното подслушване на мобилната връзка и интернет приложенията от ДАТО и ДАНС, което е под строгия надзор на Бойко Рашков.

Аз съм чиновник на ДАТО и като подобен самичък разбирате, че не мога да посоча точното си име, тъй като държавното управление и най-много Бойко Рашков и Бисер Борисов –председател на ДАТО ще се разправят с мен и фамилията ми. Искам да кажа, че се опасявам доста за живота ми и сигурността освен на мен, само че и на околните до мен хора, само че не мога да не кажа за грандиозният скандал по нелегално подслушване от ДАТО на телефоните и интернет приложенията на доста известни хора, както и вашият телефон и този на основния прокурор от Бойко Рашков, посредством Бисер Борисов и марионетката им Бранимир Димитров, заместител на Борисов.

На първо място желая да посоча, че в Държавна Агенция национална сигурност продължава да се употребява нерегламентиран програмен продукт получен от изрелска компания с която се подслушва вайбър връзката. Как става това?

ПЪРВО- Преди няколко години, изрелска компания дава на ДАНС програмен продукт за проба, с който може да се роследява вайбър връзка, като за това компанията желае голяма сума пари. Софтуера е по този начин надъхан, че след привършване на 6 месечен период самичък се деактивира. Да, но не, и до ден сегашен в ДАНС се превърта датата и годината и по този начин софтуера си работи и досега. В тази връзка желая да Ви уверя, че ДАНС събират нелегално данни от всички телефони ползващи вайбър.

ВТОРО- Не знам дали Ви е известно, че всеки ден от Бисер Борисов отчет за забавните диалози на тези, които Рашков и кръга към него са определили като врагове на страната. Като чиновник на организацията знам за лист в който има имената на съдии, прокурори, политици и същите всеки ден се държат на персонален надзор от Бойко Рашков.

В този лист е Вашето име, името на основния прокурор и имената на замествиците му и висши магистрати. Така, че внимавайте какво вършиме, тъй като информацията, която Рашков събира е противозаконна, само че той прави единствено противозаконни неща.

За да замажат добре нещата с подслушването и телефоните, е измислено всички хора да се набутат в едни информации и по този метод да се изкарат връзки на връзките и по този начин се легализират част от подслушванията.

Но какво е притеснителното.  Бойко Рашков е упълномощил на Бранимир Димитров и Бисер Борисов да наблегнат на следене на контактите на главните обекти, които подслушват и на пракитка да събират компромати за тях. Ето за какво те стартират да подслушват някого, който е в служебна  връзка с Вас да вземем за пример, като дефакто не се интересуват от неговите диалози, а от огледалните, тези които водите Вие.

Искам да кажа, че ДАТО разполага със програмен продукт, който е леко законен, леко незаконен и с неговата употреба е осведомен единствено Борисов, Бранимир Димитров и още двама трима, които действително работят незаконното подслушване. Става въпрос за шпионския програмен продукт Pegasus.

Как работи този програмен продукт. В ДАТО има една стая, която получава известията от подслушване и от нея се клонира сигнала към ДАТО или ДАНС според кой е прилагащия СРС орган. Само, че в този момент в тази стая има един програмен продукт, а точно Pegasus и преди сигналите да отидат в ДАТО или ДАНС отиват в трета страна отвън България, доколкото знам Изрел като това става с помоща на транспорт на данни от страна на А1, където се декриптират интернет известията и диалозите и се връщат назад по същото трасе в България. След това, част отсъобщенията от интернет приложенията и диалозите се натъманяват като текстови известия и по този начин се манипулира самото СРС и се вършат едни далавери.

Страшното е, че цялата събрана информация, която несъмнено е незаконна и противозаконна отива в последна сметка в ръцете на Бисер Борисов, който я предава персонално на Бойко Рашков.

Госпожо градски прокурор,

Искам да кажа, че посредством този незаконен програмен продукт се навлиза непосредствено в живота на хората, като не съм способен да кажа застрашена ли е националната сигурност или не, само че като чиновник на ДАТО знам, че софтуерът е артикул на израелската софтуерна компания NGO Group, която декриптира телефонната връзка и интернет такава без да има законово съображение за това.

Като чиновник на ДАТО, който познава сега опциите на тази стратегия желая да кажа, че Pegasus ни разрешава на нас от ДАТО да имаме външен достъп до микрофона и камерата на телефоните Ви, компютрите, както и всички мобилни устройства, без въобще да знаете за това, както и няма да разберете в никакъв случай, че сте подслушван и наблюдаван и то нелегално.  Това става отвън легалното позволение за СРС. Софтуерът разрешава напрактика да включим който си желаяме, когато си желаяме и за колкото време си желаеме.

С тази стратегия сега ДАТО извлича всички трафични данни от смарт телефоните  и по този метод може да следим и електронните поще, въпреки и нелегално.

Това, че ние от ДАТО към този момент знаем какво написа в известията посредством приложенията Viber, Telegram, Messenger, Skype и други допускам, че не се съмнявате. Въпроса е, че към този момент знаем и какво говорите посредством тях, като може да ги подслушваме нелегално.

Предполагам знаете, че ние от ДАТО сега имаме достъп до местоположението на всички телефони, които се употребяват в България и по този начин знаем, кой къде се движи. Съдията даже и хабер си няма, какво става в ДАТО, както и, че разрешенията за използване на СРС от негова страна към този момент съвсем нямат никакво значение.

В момента в ДАТО се прави, както споделих по този начин, че се взема едно позволение за СРС и всички забавни лица се вършат вързки на това СРС и се натъмъняват известията и се присаждат към телефонията, по този начин, че никой да не се усети, че  има операция на СРС.

На няколко пъти техници на компания сдружение – „ Съркълс България “ ЕООД идваха в ДАТО и подготвяха софтуера и ни образоваха по какъв начин да манипулираме информацията, по този начин, че в случай че се стигне до съд, никой да не разбере за незаконноста на СРС-тата.

Госпожо градски прокурор,

С този сигнал единствено Ви обръщам внимание за голямото закононарушение, което се прави сега от Бойко Рашков, Бисер Борисов и Бранимир Димитров, на което сме заложници всички ние елементарните чиновници на ДАТО, а останалите хора са потърпевшите.

Ако се интересувате и желаете да стигнете до край това е единствено началото.

Валентин Караиванов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР