Здравето на Силвио Берлускони бавно, но постепенно се подобрява, съобщиха

...
Здравето на Силвио Берлускони бавно, но постепенно се подобрява, съобщиха
Коментари Харесай

Състоянието на Берлускони се подобрява

Здравето на Силвио Берлускони постепенно, само че последователно се усъвършенства, оповестиха лекарите, съобщи Агенция Франс Прес.

Преди повече от две седмици 86-годишният някогашен италиански министър-председател и медиен магнат бе приет в болница в Милано.

На 5 април Берлускони беше признат в интензивното поделение на болница " Сан Рафаеле ". Лекарите по-късно оповестиха, че политикът страда от левкемия и белодробна зараза, съобщи Нова ТВ.

" Клиничната картина на Силвио Берлускони наподобява се усъвършенства постепенно, само че прогресивно ", обявиха лекарите Алберто Дзангрило и Фабио Чичери в известие, оповестено през днешния ден.

Берлускони, който бе министър-председател три пъти сред 1994 и 2011 година, е одобряван в болница в продължение на няколко години, изключително откакто през 2020 година се болести с ковид.

Понастоящем той е сенатор и ръководител на своята дясна партия " Форца Италия " - сътрудник в съдружното държавно управление на министър-председателя Джорджия Мелони, макар че рядко се появява обществено.

В сряда той беше задоволително добре, с цел да беседва по телефона с някои от съдружниците си.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР