Заявката на партиите преди началото на кампанията коментираха в предаването

...
Заявката на партиите преди началото на кампанията коментираха в предаването
Коментари Харесай

Алфа Рисърч: 39% от хората ще гласуват на изборите, 28% се колебаят

Заявката на партиите преди началото на акцията разясниха в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия Деница Сачева от ГЕРБ-СДС, Атанас Славов от ДБ-ПП, Станислав Анастасов от Движение за права и свободи, Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия и Цончо Ганев от " Възраждане ".

В специфичното изследване на " Алфа Рисърч " за предаването 39% от интервюираните декларират, че сигурно ще гласоподават на идните избори. Цените и инфлацията, опазването на здравето, битката с корупцията и правосъдната промяна са най-приоритетните тематики, съгласно участвалите в анкетата. 28 % от българите обаче още се двоумят дали да упражнят своя избор.

Бившият обществен министър Деница Сачева сподели, че хората имат своите учредения да са разочаровани. " Ние произвеждаме повече кавги, в сравнение с действителни резултати ", посочи тя и прикани да се гледат действителните дейности и хората да дадат гласа си там, където в действителност ще има резултат, написа novini.bg.

Атанас Славов разяснява, че изборната интензивност през последните години спада, а политиците имат виновност. " Ще се срещаме очи в очи с хората, ще чуем техните проблеми, нашата цел е да има изборна интензивност, без значение за коя партия, тъй като се дефинира бъдещето на страната ", съобщи той.

Станислав Анастасов съобщи, че гласоподавателите имат съображение да бъдат недоволни. " Движение за права и свободи има доста добра връзка със своите гласоподаватели. Като представители на българското общество в Народното събрание не сме свършили главната си работа - би трябвало да дадем явен небосвод за развиване на родината ", акцентира Анастасов.

Цончо Ганев съобщи, че са били партията с най-вече начинания в Народното събрание, с най-вече импортирани законопроекти в предходния парламент. В същото време има доста депутати, които единствено участват в залата. Не бива да слагаме всички под общ знаменател, добави той.

Борислав Гуцанов разгласи, че Народното събрание не е защитило националните цели и сигурност, а 48-ото Народно събрание се е трансформирало в общоприет щаб. Хората желаят да видят свършена работа за тях, ще стигнем до всеки гласоподавател, с цел да вдигнем изборната интензивност, посочи Гуцанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР