заяви, че ще проведе извънредно заседание най-късно на 29 декември,

...
заяви, че ще проведе извънредно заседание най-късно на 29 декември,
Коментари Харесай

Европейската агенция по лекарствата решава до 29 декември за ваксината на Pfizer

заяви, че ще организира изключително съвещание " най-късно " на 29 декември, с цел да прегледа въпроса за незабавно утвърждение за против Covid-19, създадена от немския " BioNTech " и американския колос " ".За това оповестява AFP, циритана от БГНЕС.
" Ако показаните данни са задоволително надеждни, с цел да се направи умозаключение по отношение на качеството, сигурността и успеваемостта на имунизацията, организацията ще завърши своята оценка по време на изключително съвещание, планувано най-късно на 29 декември ", се споделя в изказване на лекарствения регулатор на Европейски Съюз.
 Pfizer изиска позволение от Съединени американски щати за имунизацията против ковид Pfizer изиска позволение от Съединени американски щати за имунизацията против ковид
Pfizer заяви, че е изискал от американските регулатори да издадат позволение за изключително прилагане на ваксина против ковид, инф...
" Pfizer " и " BioNTech " по-рано оповестиха, че публично са кандидатствали за утвърждение от Европейски Съюз за техния артикул, след сходно искане в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР