Завръщането на Висшата лига изглежда все по-реалистично, съобщават на днешните

...
Завръщането на Висшата лига изглежда все по-реалистично, съобщават на днешните
Коментари Харесай

Правителството дало зелена светлина, Висшата лига готви план Проект рестарт

Завръщането на Висшата лига наподобява все по-реалистично, оповестяват на днешните си страници накои от най-сериозните издания в Англия, сред които и "Таймс ".

За сходен сюжети към този момент даже упражнява нещо като напън държавното управление на страната, което е трансформирало възгледите си в последните дни и към този момент е на мнение, че подновяването на футболния сезон ще повлияе добре на цялостното въодушевление на хората и по-лесното превъзмогване на последствията от пандемията.

От управлението на Висшата лига даже са почнали правенето на напълно съответен проект "Проект рестарт ", в които ще бъдат разказани строгите правила и ограничения, при които още веднъж ще се играе футбол. Конкретните хрумвания са да се играе на по-малко игрища, като е допустимо някои от мачовете да се изиграят в базите на отборите, където има по-малки съоражения, нормално употребявани от младежките гарнитури.

Една от концепциите планува футболистите да бъдат на самобитни лагери за шест седмици, в което време сезонът да бъде приключен. Това ще бъде предшествано от три седмици за подготовка, като в тези три седмици тренировките ще са естествени и при цялостен контакт.

Арсенал е първият отбор, който от през днешния ден се завръща на подготвителния терен, въпреки и при строго съблюдаване на ограничаващите ограничения. Във Англия има 150 хиляди доказани случая на COVID-19 и над 20 хиляди почнали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР