Завръщането на Oasis предизвика истерия у милиони музикални фенове. А

...
Завръщането на Oasis предизвика истерия у милиони музикални фенове. А
Коментари Харесай

Музикални хроники: Певецът на Oasis е ужасен съпруг и идиот с децата си, а бройката на изневерите му отдавна е изгубена

Завръщането на Oasis провокира нервност у милиони музикални почитатели.

А в това време не стопират мненията и шегите към главните фигури в Oasis Лиъм и Ноел Галахър.

Братята са фамозни с неприятните връзки между тях, довели до поредност от разменени обществени обиди през годините, а и до физически стълкновения. Именно следващият скандал сред тях постави неочакван завършек на Oasis през 2009 година, когато по-големият брат Ноел разгласи, че не може да работи с Лиъм нито ден повече.

В фамозните си словоизлияния Ноел е определял артиста като „ най-сърдития човек на света “ и като „ човек с вилица в света на супите “. И би трябвало да се признае, че Лиъм нееднократно е потвърждавал тези избрания с общественото си държание на раздразним, нагъл и постоянно кисел надувко.

Нещо сходно удостоверява и любовният му живот през годините, белязан от изневери и провалени бракове. На 51 години Лиъм Галахър към този момент е показвал признаци на разкайване за някои от грешките си и прави опити да се реваншира за греховете пред четирите си деца.

“Бях прогнил брачен партньор и това се е отразило на децата ми, за което скърбя ”, признава Лиъм, чиито четири деца са от четири разнообразни дами. Доколкото е известно, до момента той в никакъв случай не е виждал онлайн най-малката си щерка – 11-годишната Джема. Джема е плод на аферата му с журналистката Лиза Горбани, поради която пък рухна бракът на Галахър с Никол Епълтън, певица от групата All Saints. Музикантът признал на Епълтън за своята извънбрачна връзка едвам няколко часа на първо място да бъде разкрито в пресата. „ Най-голямото страдание в живота ми е, че унищожих браковете си и че бях цялостен глупак с децата “, гласи друго от признанията на фронтмена.

Известно е, че той е изневерил на Никол Епълтън най-малко още един път – този път с певицата Лили Алън по време на полет за фестивал в Япония. Тогава той моли Алън да не разкрива случилото се, само че слуховете по този начин или другояче плъзват на всички места. Иначе Галъхър и Епълтън имат наследник на име Джийн, който е на 23 години и сега е на първото турне с групата си Villanelle. Поне Джийн се радва на поддръжката на татко си и беше негов подгряващ реализатор по време на последното му турне.

Най-голямата негова щерка се споделя Моли Мууриш и е на 26 години, а с татко си се среща за първи път едвам през 2018-а. Впоследствие двамата откриват положителни връзки и бащата дори посвещава песента Now That I’ve Found You на Моли. Тя пък твърди, че не изпитва злоба към Лиъм за това, че толкоз дълго е отсъствал от живота ѝ. Раждането на Моли напролет на 1998-а обезпечава материали за таблоидите седмици наред. „ В седмицата откакто се оженихме, той е отишъл в Лос Анджелис и е преспал с това момиче, Лиса Мууриш, а тя е забременяла. Какъв непрокопсаник единствено “, споделя първата жена на Лиъм Галахър – Патси Кенсит.

Кенсит е актриса, модел и певица, а през 90-те е измежду най-популярните лица във Англия. Нейният брак с Лиъм продължава единствено три години и през този интервал Патси твърди, че е плачела всеки ден. Двамата с артиста на Oasis имат наследник Ленън – естествено, кръстен на фамозния кумир на Галахър. Ленън е на 24 години и наподобява се схваща добре с брат си Джийн и сестра си Моли, а в последно време татко им се пробва да построи по-силна връзка с тях. 

Вокалистът я разказва като негова „ спасителка “, а двамата са дружно към този момент повече от 10 години и са сгодени. Макар че двойката наподобява постоянна, преди време се появиха клюки, че Лиъм е бил видян да сграбчва приятелката си за гърлото в нощен клуб. Гуитър обаче отхвърля връзката им да е токсична и продължава да пази обичания си.

„ Този Лиъм, който аз познавам, е доста друг от оня в общественото пространство. Понякога той прекалява с пиенето, може да бъде емоционален и пошъл, само че това не значи, че не може да бъде и гальовен. Много е виновен със фамилията. Начинът, по който се отнася с мен, с роднините, с децата си и с майка си, е повода да го обичам “, твърди Деби.

Остава Лиъм Галахър да се прояви в по-добра светлина и пред необятната аудитория.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР