Завоят на ул. Г. С. Раковски се заформя като специална

...
Завоят на ул. Г. С. Раковски се заформя като специална
Коментари Харесай

Ново място в София | Indrishe - Desserts with a unique signature

Завоят на ул. " Г. С. Раковски " се заформя като специфична дестинация за хората с вкус към сладкото. Неотдавна един обект, който на няколко пъти смени притежатели, отвори порти под формата на сладкарницата Quince`s Patisserie, а в първите дни на ноември на 30 метра надолу, на самия завой против разчупената постройка на Европейския парламент, второ начало си даде Indrishe - Desserts with a unique signature.

Не би следвало да изисква конкретизиране или да прави усещане, само че суровините в сладкарницата са качествени, плодовете и концепциите зависят от сезона, а предложенията се сменят непрекъснато. В два поредни дни витрината ще наподобява друго, ме твърди собственичката Миряна Петрова, която се взема решение в разгара на пандемията през 2020 да отвори в столичния квартал " Редута ". Там тортите, сладкишите и печивата се одобряват отлично - дотолкоз, че позитивните мнения я предизвикват да търси по-удобно и централно място. Миряна мести своето " Индрише " в центъра.

Разположеният безусловно на края на пешеходната пътека обект още чака последните си довършителни линии от позиция на интериорния дизайн. Истината е, че даже и без тях изкушаващата витрина и местата за сядане вътре към този момент притеглят погледа на минувачите. " Влязох, тъй като видях десертите извън и ми се дояде сладко ", безусловно споделя човек, до момента в който Миряна ми споделя за концепцията. Десертите в този миг наброяват брауни (което е измежду непрекъснатите оферти и е обичано на лоялните клиенти), тарт с райска ябълка, йогурт и бадем, десерт с крем брюле, тиква и лешник, къс с карамел и орехи, лимонен кейк с целувчен блат, шоколад с карамел и тонка фасул, както и два солени киша - " Лорен " и със сирена и круши.

" Започва и коледният сезон, ще има бисквитки, щолен с марципан, греяно вино, а през уикенда ще има и брънч идея. Ще има и десерти за диабетици, както и веган варианти ", споделя Миряна. Въпреки шарената картинка, която рисува, мястото излъчва ясна идея - за разлика от съседите тук на фокус е не френската, а германоезичната школа - десертите са в стила на Австрия и Германия, с значително примесено към това Скандинавие.
Реклама
Адрес: София, ул. " Г. С. Раковски " 161, Работно време: понеделник до петък - 8:.30-18:30 ч., събота - 09:30-16:30 ч., неделя е почивен ден.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Неща
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР