Завладяващото романтично приключение Ергенът продължава да държи зрителите в напрежение.

...
Завладяващото романтично приключение Ергенът продължава да държи зрителите в напрежение.
Коментари Харесай

Зрители скочиха срещу ергенката Габриела

Завладяващото сантиментално премеждие " Ергенът " продължава да държи феновете в напрежение.

В поредния епизод те станаха очевидци на огромен скандал сред участничките, които този път се захапаха на тематика коя какво е постигнала в живота си.

Докато боркинята Барбара и ергенът Алек се усамотиха на " тиха " среща и посетиха внушителния акропол на величествената цитадела Линдос, девойките в имението получиха ново предизвикателство от водещия Наум Шопов.

Играта се споделяше " Обичам те, не те обичам " и в нея всяка една от дамите трябваше да подари плюшено сърце на момичето, което чувства най-близко и да " почерпи " с торта в лицето тази, която минимум харесва. Провокацията стана мотив на ярко да излезе неприязънта, която изпитват една към друга две от претендентките за сърцето на Младенов - плувкинята Габриела и стюардесата Йоана. Дамите взеха решение да се захапят на тематика коя какво е постигнала и какви триумфи има в персонален проект. Габриела атакува остро Йоана, като съобщи, че " майка й е вдигнала ръце от нея " и дефинира стюардесата като " сервитьорка в аероплан ".

Йоана също не й остана длъжна, като й отвърна, че я счита за интелигентна, само че " злобна " жена.

Спорът сред двете девойки предизвика и феновете да споделят мнението си за тях в обществените мрежи. Повечето се надигнаха против Габи, оприличавайки я на " мъж ", като измежду мненията имаше и такива, които разкриха, че преди присъединяване си в " Ергенът ", плувкинята е работила като продавачка на балони в столичните клубове и че тъкмо тя няма право да приказва за житейски и професионални достижения. 

Що се отнася до останалата част от вечерта - както съвсем всеки коктейл и в този не липсваше целувка.

По време на него Надежда получи среща с Алек в градината, а малко по-късно тя сама го води за второ свиждане. " Реших, че това е моята вечер. Дърпам го встрани и той е изумен. Притеснена съм, пърхат пеперуди в стомаха ", показа 34-годишната дама, която има 7-годишен наследник от първия си брак.

" Аз не желая да съм единствено другарка с теб ", сподели тя, а сюрпризираният Алек отвърна: " Знам, чувствам ". Срещата им в градината приключи прелестно с целувка и точно Надежда получи първата роза на Церемонията.

Без цвете обаче остана 35-годишната Мария Стоянова - другата дама в имението, с изключение на Надежда, която има дете. " Мими, за теб " Ергенът " завърши. Време е да си вземете сбогом " - разгласи водещият Наум. " Не ми е прелестно, че си потеглям. На никоя жена не би било прелестно да е отхвърлена. В последна сметка очевидно не си паснахме ", разяснява тя след напускането на риалитито.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР