Заведенията за обществено хранене и фризьорските салони ще допускат само

...
Заведенията за обществено хранене и фризьорските салони ще допускат само
Коментари Харесай

Заведенията във Виена - само за ваксинирани и преболедували

Заведенията за публично хранене и фризьорските салони ще позволяват единствено имунизирани или хора, прекарали заболяването. Хората без зелен паспорт няма да имат право на достъп и до прояви и събития с повече от 25 присъстващи. Както до момента за съблюдаване на наредбите ще следи полицията.

Това разгласи кметът на Виена Михаел Лудвиг, представен от Българска телеграфна агенция. Ограничението е част от новите, по-строги ограничения против, които влизат в действие идната седмица.

Детайлите на новата разпоредба към момента се създават и евентуално ще бъдат огласени на общоавстрийско съвещание за разискване на ситуацията в страната.

Михаел Лудвиг заяви, че ще бъде основана система за имунизиране на децата сред 5 и 12 години. Градът афишира и акция за слагане на трета игла, която съставлява сполучлив инструмент за отбрана от ковид.

Столичният кмет изрази вяра, че и останалите провинции ще последват образеца на Виена за използване на по-строги ограничения за ограничение на разпространяването на вируса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР