Заведението, любимо място на световния елит, се намира в сърцето

...
Заведението, любимо място на световния елит, се намира в сърцето
Коментари Харесай

Бум! Владимир Вутов Е Минало! Вижте Само Кой Известен Милионер Е Новото Гадже На Цеци Красимирова! Снимки!

Заведението, обичано място на международния хайлайф, се намира в сърцето на британската столица, където живеят британците със синя кръв. Изгората на Константин Димитров – Косьо Самоковеца и на Георги Иванов – Гонзо е влезнала под кожата на милионера, който също е почитател на рисунките по тялото, рапортува осведомен с настоящата любовна спекулация.

„ Двамата към този момент не крият връзката си. Преди седмица баровецът беше за малко в София и незабавно се появи с новата си численост. Цеци пък не стопира да му се смъква, то не бяха гушкания, не беше натискане по сепаретата ”, скицира случката очевидецът на обществения петинг. Софийският хроникьор рапортува, че Стефан е Цеци имат връзки към този момент повече от година, само че до момента са пазели взаимоотношенията си надалеч от любопитни очи.



Клюката носи, че кръчмарят-милионер бил подготвен да узакони любовта им с автограф в ритуалната зала, написа " Таблоид ". Интересен факт е, че преди не повече от година Стефанов бе заплетен в любовна спекулация с някогашната възлюбена на Благо Джизъса - Палома Митева. Упорито се носеха клюки, че дребната Митева е завъртяла съществено главата на предприемача и че даже почивката й в Лондон е била финансирана персонално от него, с цел да му гостува за малко. Запознати настояват, че в персоналния заключен профил на Стефанов е имало и фотоси, където двамата обменят милувки.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР