Заведението, което по-рано днес обяви, че не обслужва привърженици на

...
Заведението, което по-рано днес обяви, че не обслужва привърженици на
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: Хора на Копейкин щурмуваха бирарията, която ги гонеше

Заведението, което по-рано през днешния ден разгласи, че не обслужва последователи на псевдонационалистическата " Възраждане ", бе щурмувано от група яки мъжаги, членове на партията довечера. 

За опита да се стигне до сблъскване с личния състав осведоми персонално плюещият в пленарната зала на къси дистанции Цончо Ганев. Заместникът на Костя Копейкин даже се закани, че идната седмица персонално щял да опитва да пие биричка в заведението на ул. " Граф Игнатиев " 34. 

Барчето стана супер известно и си завоюва постоянна нова клиентела след разлепянето на предизвестието през днешния ден. А Мартин Карбовски, журналистът, апетитен за един от " четирихилядниците " на Кремъл, съзря в него опит да се постановат фашизоидни дейности от страна на наричаните от него жълтопаветници и даже предвижда началото на революция. 

Иначе съгласно очевидци щурмът на " възрожденци " в бирарията не се увенчал с триумф и борба не е имало, а клиентите с бели и черни фанелки били почтително обслужени от възпитаните съдържатели на заведението. Дано за последно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР