Завършва работата по изграждането на ново осветление в парк Лаута

...
Завършва работата по изграждането на ново осветление в парк Лаута
Коментари Харесай

Монторат ново осветление в парк Лаута

Завършва работата по построяването на ново осветяване в парк „ Лаута ” Това заяви осведоми кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров. 63-т стълба с осветителни тела към този момент са инсталирани, следва скоро те да бъдат свързани към електрическата мрежа. Новите лампи ще осветят напречни и успоредни на Централната алея места.

Поставянето на лампите е по програмата на Община Пловдив, по която в региона към този момент бяха осветени огромни публични зони и междублокови пространства.

Работата ни по облагородяването на „ Лаута ” и превръщането му в желано място за отдих, спорт и сцена навън стартира още в първия мандат от ръководството на ГЕРБ. Разширихме парка с над 70 декара, като засадихме повече от 2000 дървета. Стъпка по стъпка направихме по този начин, че през днешния ден „ Лаута ” да е оживено място със спортни площадки, атракции и зони за отдих. Само преди броени дни в парка стартира да действа и най-голямата за града детска площадка, която е неповторима с 11-те си уреди, измежду които въжен тролей и пирамида, напомни кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР