Завършилият миналата събота 76-и филмов фестивал в Кан беше богат

...
Завършилият миналата събота 76-и филмов фестивал в Кан беше богат
Коментари Харесай

Влюбени и красиви: гласувайте за най-красивата звездна двойка на филмовия фестивал в Кан 2023 година

Завършилият предходната събота 76-и кино фестивал в Кан беше богат освен на солови звездни шоута, само че и на двойки. Много звезди пристигнаха в Кан в компанията на своите сродни души, а обществеността посрещна такива гълъби изключително топло.

Предлагаме ви да разгледате най-колоритните двойки на Кан 2023 и да изберете най-красивите влюбени.

Скарлет Йохансен и Колин Йост

Лъчезарната Скарлет Йохансен театралничи на аления килим в Кан със брачна половинка си, сценарист на известното предаване Saturday Night Live Колин Йост. Тази година звездната двойка ще отпразнува 3-та годишнина от брака – съдейки по външния им тип, много благополучен и съразмерен.

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър се срещнаха през 2014 година на снимачната площадка на „ Светлината сред океаните “ и от този момент са неразделни. Вярно е, че в продължение на няколко години никой не знаеше за това, те доста деликатно криеха романса си. Но в този момент не можете да се скриете и да блеснете дружно на аления килим на филмовия фестивал в Кан.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Харисън Форд и Калиста Флокхар се ожениха през 2010 година след 8 години връзка. Малцина имаха вяра, че Калиста, която е с 22 години по-млада от избраника си, ще издържи толкоз дълго с него – Индиана Джоунс има доста сложен темперамент. Форд и Флокхарт обаче към момента са дружно и потвърждават с образеца си, че пред същинската обич няма спънки.

Том Ханкс и Рита Уилсън

Бракът на Том Ханкс и Рита Уилсън тази година преодоля 35-годишната марка – съществено фамилно прекарване. Тяхната двойка се назовава една от най-силните и образцови в Холивуд. И изцяло справедливо!

Ейдриън Броуди и Джорджина Чапман

Носителят на Оскар Ейдриън Броуди дойде в Кан с Джорджина Чапман. Джорджина е някогашна брачна половинка на скандалния някогашен продуцент Харви Уайнстийн. Изглежда, че нещата сред нея и Адриан са съществени и може би скоро ще чуем за сватбата им.

Хайди Клум и Том Каулиц

Не пропускайки нито едно светско събитие, Хайди Клум и Том Каулиц участваха освен на церемониите по откриването и закриването, само че и на всички благотворителни вечери и кино прожекции. Но макар толкоз натоварения живот, тези любовници постоянно намират време един за различен.

Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ

Първото взаимно излизане на Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ най-сетне разсекрети романса им. Популярната актриса и предприемачът милионер се срещат от няколко месеца, а в този момент наподобява, че към този момент могат да се нарекат публична двойка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР