Завършиха съвместните учения на Русия и Сърбия Славянски щит -

...
Завършиха съвместните учения на Русия и Сърбия Славянски щит -
Коментари Харесай

Сърбия и Русия защитават свободата на небето си, враговете ще се определят сами

Завършиха взаимните учения на Русия и Сърбия " Славянски щит - 2019 година " с потреблението на С-400 и " Панцир-С ", оповестява Министерството на защитата на Сърбия, представено от ТАСС.

" Комбинираните тактически извършения " Славянски щит " ще станат обичайни , а идният интервал ще упражняваме дружно да пазиме свободата на небето си ", изяснява сръбският министър на защитата Александър Вулин.
 Сърбия признателна на Русия за укрепването на армията ѝ
Сърбия признателна на Русия за укрепването на армията ѝ

Вучич впечатлен от опциите на съветските Противовъздушна отбрана системи

По думите му, " името на ученията " Славянски щит " приказва за близостта, общия генезис, общите полезности , само че по-общият генезис и полезности споделят общо бъдеще, твърдо желание да защитим свободата си ".

Вулин благодари на президентите на Русия и Сърбия за обстоятелството, че " с помощта на упоритата си работа Сърбия и Русия станаха по-близки , по-силни и свободни ".

" Благодарение на политиката на президента Вучич, политиката на военния неутралитет, Сърбия към този момент няма да е сама, както през 1999 година, подложена на експанзията на НАТО . Благодарение на политиката на военния неутралитет, ние можем да се въоръжим, сами да изберем приятелите си , а враговете ни ще се дефинират сами , без на нашето предпочитание ", добавя министърът.
 АСБ: Западна България и София са в обсега на съветските С-400 в Сърбия
АСБ: Западна България и София са в обсега на съветските С-400 в Сърбия

Ако бъдат ситуирани в Ниш, покриват съвсем цяла България…

Руско-сръбските учения за Противовъздушна отбрана " Славянски щит - 2019 " се организираха за първи път и се състояха от два стадия. Първият стадий се организира през септември тази година в региона на Астрахан въз основата на Центъра за бойно образование и бойно потребление на съветските галактически сили.

Във втория стадий в взаимните учения участваха подразделения на зенитно ракетния комплекс С-400 и " Панцир-С " на съветските аерокосмически сили, както и противоракетните ракетни системи " Нева-М1Т " и " Куб-М " на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Сърбия .

В хода на учения " Славянски щит-2019 " са създадени въпроси за взаимоотношението сред звената за противовъздушна защита на Авиационните галактически сили на Руската федерация и военновъздушните сили и Противовъздушна отбрана на Република Сърбия.
 Сърбия поръчва
Сърбия поръчва " Панцир-С " от Русия

Учения има по едно и също време на две подготвителни площадки, с многочислени стрелби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР