Завърши второто издание на събитието за предприемачи „Започни млад“/Start young

...
Завърши второто издание на събитието за предприемачи „Започни млад“/Start young
Коментари Харесай

Възпитаници на МГ Баба Тонка спечелиха 1000 лева за бизнес идея за пелети от шишарки

Завърши второто издание на събитието за бизнесмени „ Започни млад “/Start young в Русе

То се провежда от списание „ Български бизнесмен “ в партньорство с Община Русе, Русенския университет „ Ангел Кънчев “ и представители на разнообразни бизнес организации.

В рамките на формата се родиха 12 бизнес хрумвания, които бяха развити от създателите им под менторството на сполучливи български бизнесмени за 48 часа. Във финалния ден участниците показаха своите новаторски артикули и услуги, свързани с възстановяване качеството на живот на хората и грижа за природата.

Участниците бяха приветствани от зам.-кметът Димитър Недев, който им пожела триумф в конкуренцията и да не стопират да работят самоуверено за сбъдването на фантазиите си.

Голямата премия от 1000 лв. завоюваха осмокласнички от МГ „ Баба Тонка “, които единствено за два дни сътвориха бизнес модел на компания, употребяваща боклуци от дървопреработвателната индустрия и шишарки за изработката на пелети за бита.

Впечатлени от ентусиазма на участниците, сътрудниците и менторите на събитието осигуриха и спомагателна поддръжка и награди във тип на безплатно менторство, контакти с сътрудници, рекламни рубрики и финансови средства за пускане на трите най-хубави хрумвания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР