Завърши срещата между президентът Путин и лидерът на Северна Корея

...
Завърши срещата между президентът Путин и лидерът на Северна Корея
Коментари Харесай

Завърши срещата между Путин и Ким Чен Ун

Завърши срещата сред президентът Путин и водачът на Северна Корея Ким Чен Ун. Разговорите продължиха повече от пет часа, предава ТАСС.

Лидерите се срещнаха на космодрума Восточный в 07:09 ч. московско време, където Ким Чен Ун дойде с влака си, и дружно инспектираха оборудванията Восточни. В 08:25 московско време започнаха договарянията с присъединяване на делегации, които продължиха повече от час, след което срещата продължи с диалог на четири очи сред Путин и Ким Чен-Ун.

В умозаключение президентът на Руската федерация даде публична вечеря във връзка визитата на водача на КНДР.

На публична вечеря в чест на севернокорейския водач Ким Чен-Ун съветският президент Владимир Путин почерпи своя посетител със сибирски и далекоизточни деликатеси, в това число кнедли с камчатски рак.

За начало на високопоставените посетители беше препоръчана патешка салата със сезонни плодове – смокини и нектарини. След това бяха сервирани кнедли с камчатски рак и рибена супа от бял амур.

Преди сервиране на горещи ястия гостите бяха поканени да опитат сорбе от морски зърнастец. Традиционно главното ядене беше поднесено с две ястия по желание – есетра с гъби и картофи или мраморно телешко антрекот със зеленчуци на фурна.

Като десерт на масата бяха сервирани боровинки от тайгата с кедрови ядки и кондензирано мляко. Що се отнася до напитките, водачът на КНДР също съумя да опита съветски виновност: бяло „ Дивноморское имение. Източен скат “ от годишна продукция 2021 година и алено „ Дивноморское имение. Западен скат “ от годишна продукция 2020 година

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР