Завърши спартакиадата по морски спортове във Варна, която тази година

...
Завърши спартакиадата по морски спортове във Варна, която тази година
Коментари Харесай

Гребците от АЕЦ “Козлодуй“ останаха четвърти във Варна

Завърши спартакиадата по морски спортове във Варна, която тази година беше тържествена във връзка 140-годишнината на Военноморските сили. В дните сред 5 и 8 август четири тима водиха оспорвани срещи в дисциплините гребане, ветроходство – клас „ Рейково – разредно “ и клас „ Рейково – разделно “, мятане на хвъргало и изтегляне на въже.
Представителният тим на АЕЦ „ Козлодуй “ премери сили и умения против представителите на ВВМУ „ Н.Й. Вапцаров “, като тимовете домакини са били разграничени на курсанти и на сборни формирования от курсанти и студенти. В първата спортна дисциплинираност – Гребане са се провели четири гонки в границите на първия и втория ден от надпреварата.
В категория гребане тимът на АЕЦ „ Козлодуй “ е заел трето място след оспорвани гонки с курсантите от ВВМУ „ Н.Й. Вапцаров “ и тимът на 18-ти дивизион.
В дисциплината Ветроходство, клас „ Рейково – Разделно “, отборът от Козлодуй са класира на трета позиция, още веднъж след три гонки. В дисциплината Хвърляне на хвъргало първи станаха гребците от Козлодуй следван от курсантите на ВВМУ „ Н.Й. Вапцаров “ и сборният им тим.
В последната категория – Теглене на въже, локалният тим зае четвърта позиция.
В комплексното класиране първо място завоюва тимът на ВВМУ „ Н.Й. Вапцаров “, следван от тима на 18-ти дивизион и сборния тим на ВВМУ „ Н.Й. Вапцаров “, а четвърто място бе отредено на тима на АЕЦ „ Козлодуй “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР