Завърши ремонтът на 12 км участък от общо 52 км

...
Завърши ремонтът на 12 км участък от общо 52 км
Коментари Харесай

Ремонтираха 12 км на АМ Тракия между п.в. Белозем и п.в. Оризово към Бургас

Завърши ремонтът на 12 км сектор от общо 52 км на Автомагистрала " Тракия " сред п. в. " Белозeм " и п. в. " Оризово " в посока Бургас , оповестиха от АПИ. От на следващия ден продължава ремонта в същия сектор, само че в платното за София. Трафикът ще минава в двете посоки в ремонтираното трасе за Бургас.

Ремонтираният сектор е от 156-ти км, след пътен възел " Белозем ", до 168-ми км преди пътен възел " Оризово ". Ремонтът се извършва от сдружението " Автомагистрали ", с което Агенция " Пътна инфраструктура " има контракт по Закон за обществените поръчки за поддържане на автомагистрала " Тракия ". 12-километровата права е с нова асфалтова настилка, усъвършенствано отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. Ремонтните действия в обновеното 12-километрово платно за Бургас започнаха при започване на октомври.

От АПИ поучават водачите да карат деликатно, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта до 70 км/ч.

Заради ремонтните работи в платното за София, пътуващите по Автомагистрала " Марица " от Свиленград към София ще могат да продължат по Автомагистрала " Тракия " като на п. в. " Оризово " се качат на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас и на п. в. " Чирпан " извърнат посоката към София.

Ще бъде затворена и връзката на пътен възел " Плодовитово " от Автомагистрала " Тракия " в посока София към третокласния път III-666 Оризово - Плодовитово - Първомай . Пътуващите за Първомай могат да слязат от автомагистрала " Тракия " при п. в. " Чирпан " и да се отклонят към Плодовитово и Първомай по второкласния път II-66.

В посока Бургас се ремонтира и 2-километрова права сред км 198-ми км и км 200. Очаква се строителните действия на Автомагистрала " Тракия " да завършат най-късно до края на годината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР