Завърналият се от пенсия Юп Хайнкес отново изрази своето мнение

...
Завърналият се от пенсия Юп Хайнкес отново изрази своето мнение
Коментари Харесай

Хайнкес не си променя мнението за наследника си в Байерн

Завърналият се от пенсия Юп Хайнкес още веднъж изрази своето мнение за това какъв експерт би трябвало да го наследи отпред на Байерн (Мюнхен) от идното лято. 72-годишният ментор няма желание да остава отсега нататък, без значение че мнозина го приканват за това.

“Още по време на представянето си акцентирах на това, че Байерн се нуждае от някой от тези новите млади немски специалисти”, съобщи Хайнкес пред Bild.

“В страната разполагаме с редица надарени треньори, които имат ясни визии и разбирания за Бундеслигата и които работят безрезервно. Те внасят доста нови хрумвания. Страхотно е, че се появяват такива млади експерти, които са в крайник с времето и които въодушевяват всички в първенството”, сподели още доайенът в специалността.
Jupp #Heynckes seamlessly picking up where he left off in the #Bundesliga pic.twitter.com/s2ZWo6yxJQ
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) November 7, 2017
Засега спряганите имена за поста на “Алианц Арена” са три - Томас Тухел (44 г.), Юлиан Нагелсман (30 г.) и Ралф Хазенхютъл (50 г.)

Първият е свободен от лятото насам, когато беше уволнен от Борусия (Дортмунд) поради различия с управлението и част от футболистите. Хазенхютъл пък е отпред на сензацията Република България (Лайпциг).

Най-обсъжданият вид е този с Нагелсман, който прави възторг с Хофенхайм. За него обаче Хайнкес сподели, че е по-добре да остане в сегашния си клуб още няколко сезона, с цел да натрупа опит.

Преди седмица спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич изясни, че клубът не възнамерява наложително да търси експерт, който приказва немски език. “Няма нищо неприятно в това. Не бива да автоматизирано да изключваме доста варианти”, изясни босненецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР