Завърналият се начело на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви

...
Завърналият се начело на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви
Коментари Харесай

Зидан след завръщането: Не съм се колебал дори за миг

Завърналият се отпред на " Реал " Мадрид - Зинедин Зидан, съобщи на представянето си, че не се е колебал даже за момент дали да поеме още веднъж " кралския клуб ". Френският експерт, който имаше извънредно сполучлив първи престой на " Сантяго Бернабеу " - 9 трофея за по-малко от три години, разяснява и вероятно завръщане на Кристиано Роналдо в испанската столица.

„ Това е един специфичен ден за всички. Аз съм доста благополучен, това е най-важното. Отново съм у дома. Нямам доста какво да кажа. Искам още веднъж да работя и да изведе клуба там, където би трябвало да бъде. От на следващия ден стартира моята работа. Радвам се доста за това, че ще работя с този тим “, стартира конференцията Зидан.
Официално: Зидан пое " Реал " Мадрид за повторно (ВИДЕО) Френският експерт подписа контракт до 2022 година
" Тръгнах си тогава (б.р. май 2018 година), тъй като имах потребност от това в оня миг. Сега взех решение да се завърна, това за мен е най-важното. Отново желая за треньорска работа. За мен е огромна отговорност. Всеки тук обича клуба доста и аз съм един от тези. Играх футбол с този екип и завоювах много. Аз съм обаче един от многото в този клуб. Ние загубихме шампионата, купата на страната. Спечелихме Шампионската лига, окей… Знам къде се намирам. Има положителни и неприятни моменти. Никой не може да ми отнеме въодушевлението още веднъж да мога да упражнявам играчите. Искам тимът да върви добре "
Снимка: Getty Images
" Ние ще променим неща, това е несъмнено за идващите години. Имаме време да приказваме за това какво може да се направи. Пред нас за 11 мача в шампионата, в които би трябвало да се представим добре. Аз съм тук, тъй като президентът ми се обади. Когато това се случи, си помислих, че ще се завърна и съм тук. Не съм се колебал и за момент. Обичам клуба "

" Това не е тематика. Имаме пред нас 11 мача и по-късно ще гледаме напред. Кристиано принадлежи към историята на клуба, беше един от най-хубавите тук. Не е моментът обаче да приказваме за такива неща ", отговори Зидан на въпрос за вероятно завръщане и на Кристиано Роналдо.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР