Затягане на партийната дисциплина започва в ЕНП, съобщи Политико, цитирано

...
Затягане на партийната дисциплина започва в ЕНП, съобщи Политико, цитирано
Коментари Харесай

ЕНП затяга дисциплината заради шестимата, подкрепили резолюцията за България

Затягане на партийната дисциплинираност стартира в ЕНП, заяви " Политико ", представено от БНР. Причината е особеното мнение на част от депутатите, които поддържаха Резолюцията за България, както и гласуването на климатичният закон, при което също имаше отклонили се от партийната линия евродепутати.
Въпреки изявлението на водача Манфред Вебер, че Борисов работи чудесно, ш, измежду които Радан Кънев, гласоподаваха в поддръжка на резолюцията за България, 23-ма от групата се въздържаха.
 Борисов жали за въглищата ни в Брюксел, до момента в който зам.-министър го опровергава Борисов жали за въглищата ни в Брюксел, до момента в който зам.-министър го опровергава
„ Подкрепяме извънредно доста битката с климатичните промени, опазването на околната среда, нисковъглеродните излъчвания, само че в същот...
Според едно от разпоредбите на ЕНП нелоялните на партийната линия членове на политическата група няма да бъдат назначавани за докладчици и даже за докладчици в сянка.
" Политико " оповестява, че съгласно оповестено писмо единствено усърдните и правилни членове на партията в Европарламента ще имат право на въздействие върху законодателството и твърди, че става дума за нови правила на групата.
" За разпределението на отчетите ще има един главен аршин и той се назовава преданост. Доброто познаване на обещано досие попада измежду " останалите критерии ", като опит и подготовка, добавя " Политико ".
" Става дума не за нови, а за остарели правила, които бяха напомнени преди гласуването на Общата селскостопанска политика преди 10-ина дни, а съществена причина за това беше и задачите на климата ", съобщи пред " Хоризонт " чудесно осведомен източник. Той акцентира, че тези две тематики са били капката, от която е преляла чашата.
 Христо Иванов: Борисов се трансформира от обичано дете на ЕНП в отровен актив Христо Иванов: Борисов се трансформира от обичано дете на ЕНП в отровен актив
Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов дефинира финалния план на резолюцията на Европейския парламент з...
Проблемът се е появил и при вота по климатичния закон при започване на октомври, когато Европарламентът одобри, в това число и с гласовете на групата на ЕНП, понижаване на нездравословните излъчвания до 60 на 100 до 2030-та година макар партийната заръка да се гласоподава в интерес на съкращаването им до 55 на 100.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР