Затворник, пуснат в отпуск е задържан, след преследване, съобщиха от

...
Затворник, пуснат в отпуск е задържан, след преследване, съобщиха от
Коментари Харесай

Полицаи хванаха избягал затворник след часове преследване

Затворник, пуснат в отпуск е арестуван, след гонене, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Вчера към 8.30 часа, на ул. "Индустриална " в Стара Загора пътни служители на реда подали сигнал за прекъсване на водач на лек автомобил "Rover ", с британски регистрационен номер.

Водачът не се подчинил и с висока скорост подхванал застрашаващи пътното придвижване маневри, с цел да избяга от последвалия го полицейски автомобил с включени светлинни и звукови сигнали.

Той навлязъл в насрещното придвижване по бул. "Св.П.Евтимий ", излизайки от града се отправил към с.Сливито и се насочил по черен път, където аварирал. Изоставяйки колата, мъжът опитал да се покрие, само че след малко гонене, към 13 часа той бил арестуван в региона на селото. Установена е самоличността му - Г.Г. /31г./ от с. Дъбово.

Изяснено е още, че мъжът сега излежавал присъда в пандиза в Стара Загора и употребил отпуск. При осъществен оглед на автомобила били открити голям брой ВиК елементи, за които е открито, че са откраднати от работилницата на пандиза. Освен това, се оказало, че Г.Г. е карал в едногодишен период от наказване за ръководство на МПС без брошура.

Резултатът от теста за приложимост на алкохол е негативен. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343 "в ", ал.2 и чл.194, ал.1 от Наказателен кодекс, а мъжът е наведен в пандиза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР