Затворник от Луизиана, задържан по обвинение в убийство втора степен,

...
Затворник от Луизиана, задържан по обвинение в убийство втора степен,
Коментари Харесай

Заподозреният за убийство в Луизиана избяга от ареста, след като напръска с лютив спрей помощника си и открадна автомобила й

Затворник от Луизиана, арестуван по обвиняване в ликвидиране втора степен, избяга в неделя, откакто напръска с пикантен спрей заместника си, който го транспортира, и открадна нейното транспортно средство, Джеферсън Офисът на енорийския шериф сподели.

Леон Ръфин е бил изместен от поправителния център в локална болница към 12 часа следобяд. след претърпяване на вероятен пристъп. Изписаха го към 18.30 часа. и съпроводен назад от заместител.

Докато заместител напускаше болничното заведение с Ръфин в транспортното средство, той " сътвори някакъв вид безпокойствие. " Помощникът излезе от колата и отвори вратата, с цел да ревизира Ръфин, когато той я напръска с пикантен спрей, сподели шериф Джо Лопинто на конференция.

Ръфин избяга с автомобила. Местонахождението му е незнайно.

„ Наистина нямам доверие, че той има какво да губи “, сподели Лопинто. „ Той е упрекнат в ликвидиране втора степен за пожизнен затвор в този миг, тъй че несъмнено го считам за въоръже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР