Затворите в Тексас от днес отново ще започнат да транспортират

...
Затворите в Тексас от днес отново ще започнат да транспортират
Коментари Харесай

Затворите в Тексас отново ще транспортират лишени от свобода при засилени мерки за сигурност

Затворите в Тексас от през днешния ден още веднъж ще стартират да транспортират лишени от независимост при засилени ограничения за сигурност, откакто преди месец наказан за ликвидиране пандизчия избяга от затворнически превоз и умъртви петима души, съобщи Асошиейтед прес, базирайки се на информация от публични представители.

В свое изказване Департаментът за наказателно правораздаване на Тексас сподели, че превозването на лишени от независимост ще бъде възобновено с трима чиновници във всеки затворнически превоз, вместо двама, каквато е била практиката до момента и ще бъдат въведени и други ограничения за сигурност.

Транспортът на пандизчии беше преустановен, откакто предишния месец пандизчия се освободи от белезниците си, наръга водача и избяга от затворнически превоз. Той умъртви петчленно семейство в региона на Хюстън преди да бъде премахнат от полицията в Южен Тексас, оповестиха управляващите.

Като част от засилените ограничения за сигурност лишените от независимост ще бъдат по-щателно претърсвани преди да бъдат превозени, съобщи Българска телеграфна агенция. Говорител на правоприлагащите органи сподели, че до момента те са били карани да събличат облеклата си преди претърсването. Той отхвърли да посочи в какво ще се показва по-щателното претършуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР