Затварят хотела с три звезди в троянското село Чифлик, който

...
Затварят хотела с три звезди в троянското село Чифлик, който
Коментари Харесай

Затварят хотела на ужасите в село Чифлик

Затварят хотела с три звезди в троянското село Чифлик, който и държи високи цени и предлага на клиентите си бедност, вместо качествено обслужване.

Това разгласи пред публицисти министърът на туризма Николина Ангелкова, представена от OffNews.bg. " След наша незабавна инспекция пред 2 дни се откри, че този обект въобще не би трябвало да действа. Получихме и сигнали от родители, които са записали децата си за зелено учебно заведение там. Това е безусловно неприемливо, хотелът не дава отговор на условията за обикновено престояване, нито пък за зелено учебно заведение на деца ", сподели тя.

Тя сподели, че още през днешния ден ще бъде затворен първият етаж на хотела поради инспекцията на РЗИ и чака Комисията за отбрана на потребителите да я сезира, с цел да стартира процедурата по отнемането на категоризацията му.

" Изискали сме от Димитър Маргаритов да сезира процедурата и да отнемем неотложно категоризацията. Това ще се случи в границите на 3-4 дни ", добави министърът.

Преди няколко години хотелът дои изискал да усили звездите си, само че Ангелкова отказала. По думите й от мястото за настаняване употребяват непозволено и думата " спа " в името си. Министърът изясни, че когато хотелът е получавал категоризацията си, той е отговарял на условията за 3 звезди. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР