Затова и заговорниците вече започнали инвазия върху съветниците от Спаси

...
Затова и заговорниците вече започнали инвазия върху съветниците от Спаси
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ ухажвали и хората на Вили Лилков

Затова и заговорниците към този момент почнали инвазия върху съветниците от „ Спаси София ", с цел да си обезпечат ренегати, които да пристанат на новата сглобка. Говори се, че двама от екипа на Бонев са подготвени да го изоставен в името на просперитета на столицата, несъмнено, и на личните си облаги. ГЕРБ и ПП-ДБ ухажвали и хората на Вили Лилков. Въпреки че съветниците на КОД са единствено трима, а Лилков цяла акция громеше „ модела ГЕРБ в София ", близостта на водача Петър Москов и Борисов е общоизвестна, както и че ГЕРБ играеха скритом с Вили Лилков в негова изгода.

По време на акцията даже се заприказва, че предприемачи към генералската групировка са финансирали акцията на Лилков през Петър Москов със сумата от 1 милион лв..

 

Ако партиите съумеят да се съюзят, то Борис Бонев трябвало да бъде отхвърлен като фактор, с цел да се „ избави София ”, иронично разясняват съветници.

Откакто Бонев и кметът Терзиев са на нож, някогашният магнат бил все по-склонен да си обезпечи мир и успокоение в  общината, като се съюзи с ГЕРБ. Друг вид били и хората на Слави от Има Такъв Народ, които не стопират да се самопредлагат за началници в столицата отпред със съветника Пламен Данаилов. ГЕРБ обаче били скептични към съюз с партията на Дългия.

 

Българска социалистическа партия по табиет и на 11 януари ще предложат Диана Тонова за ръководител, с цел да се утвърдят като сполучлива съпротива в столицата. Именно на тази дата общинарите взеха решение за следващ път да опитат да си изберат началник, в случай че вотът се провали и още веднъж няма шеф, столичани ще отидат до урните, с цел да изберат нов общински състав когато минат 3 месеца от заклеването на този провален съвет.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР