Застреляният във вторник бизнесмен Николай Дракополов е имал карта на

...
Застреляният във вторник бизнесмен Николай Дракополов е имал карта на
Коментари Харесай

Разкритие: Застреляният Дракополов с международна полицейска...

Застреляният във вторник предприемач Николай Дракополов е имал карта на Международната полицейска организация със седалище в Милано. Това излиза наяве от уеб страницата на неправителствената институция, която е учредена от някогашния сръбски народен представител Илия Животич.

Публикуван е и документ на Дракополов, който го показва като специалист по сигурността. Данните от нея съответстват с рождената му дата и няма подозрение, че е той. Картата на организацията е издадена през март т.г. и е годна до март 2022 година, само че към този момент се открива единствено в кеша на страницата. Не е ясно защо може да послужи сходен " документ ".

Международната полицейска организация не е обвързвана с Министерство на вътрешните работи, нито с други служби за сигурност по света. За участие в нея няма условия претендентите да са някогашни или сегашни чиновници на реда, какъвто Николай Дракополов в никакъв случай не е бил. Организацията има офиси в няколко страни. В България представител е Николай Керопов от Варна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР