Застреляха известния бизнесмен Алексей Петров.Убийството се е случило по време

...
Застреляха известния бизнесмен Алексей Петров.Убийството се е случило по време
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Застреляха бизнесмена Алексей Петров - вижте подробности

Застреляха известния предприемач Алексей Петров.

Убийството се е случило по време на постоянна седмична разходка в планината на Петров и жена, която по неофициална информация е живеела с него. Тогава човек, облечен в камуфлажни облекла, на велосипед, носещ пушка, е стрелял по Петров.

Вижте още детайлности в изключителната емисия вести



Жената е ранена по време на стрелбата и е откарана в " Пирогов ", в шокова зала. По-късно в прессъобщение от лечебното заведение оповестиха, че следва тя да бъде оперирана.



Градският прокурор на София Илияна Кирилова, дружно с двама от заместниците й Христо Кръстев и Ивайло Илиев, са на мястото на убийството. От брифинга им стана ясно, че Алексей Петров е бил с трима души защита по време на убийството и се е движел по нормален за него маршрут.



Снимки: Десислава Кулелиева



" Проучваме маршрута на придвижване и организираме нужните оперативно-издирвателни мероприятия. В момента се прави оглед от всички нужни експерти, които да дадат отговор на въпросите какъв брой изстрела, какво е било оръжието ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.



Градският прокурор на София Илиана Кирилова изясни, че се организират оглед на местопроизшествието и натрупа, разпитват се очевидци.



Вижте още детайлности тук

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР