Застраховката е най-новата мода за коледен подарък, разказаха агенти пред

...
Застраховката е най-новата мода за коледен подарък, разказаха агенти пред
Коментари Харесай

Застраховките се превръщат в търсен подарък за Коледа

Застраховката е най-новата мода за коледен подарък, описаха сътрудници пред „ Телеграф “. Затова и компаниите имат специфични условия до 31 декември, измежду които отстъпки до 35 на 100 от постоянните цени на полиците. Най-предпочитани са застраховките за дома, които покриват наводнения и вандализъм, като цената е по левче на квадрат. Така за 70 квадрата апартамент ще платите 70 лева и при проблем ще бъдете обезщетени за 95 500 лева.

Сред офертите е да отбраните дома на непосредствен при градушка, проливен дъжд, приключване на вода или пара. Обезщетенията покриват разноските за краткотрайно настаняване в хотел, до момента в който вредите се поправят, както и харчовете по ремонта. Колкото повече платите, толкоз по-голяма ще бъде цената на компенсацията, като нормално застраховките са едногодишни. Предлагат се и благоприятни условия да се издължите на три пъти по определената лавица. В доста от компаниите пониженията доближават до 35 на 100, в случай че сключите застраховката най-късно до края на тази година. Сред най-новите промоционални оферти са и по-дългите гаранции за поправки от някои компании. Ако ремонтирате покрива си да вземем за пример с материали за избрана сума, компанията дава изключително 15 години гаранция.

По думите на застрахователи подаръкът под формата на застраховка става все по-популярен. Звучи необичайно, само че в действителност е много уместно, изключително за хората, на които най-вече държим, споделиха застрахователни брокери. Подобен подарък е потребен, тъй като полиците не са измежду първостепенните разноски на хората - сметки, храна, пътешестване, медикаменти. Затова в доста от случаите застраховката е разкош, който не всеки може да си разреши и тогава тя се оказва добър подарък. Наши клиенти са плащали полици за свои близки за имущество и за пътувания, разказа

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР