Застрахователната компания ДЗИ обяви необичайна кампания за застраховане на суеверните.

...
Застрахователната компания ДЗИ обяви необичайна кампания за застраховане на суеверните.
Коментари Харесай

Петък 13. става Черен петък

Застрахователната компания ДЗИ разгласи необикновена акция за обезпечаване на суеверните. Този петък 13. септември става Черен петък за КАСКО+, имуществена застраховка „ Комфорт за дома “и застраховка „ Помощ при пътешестване в чужбина “.
Само на 13 септември определените застраховки на ДЗИ ще се оферират с -35% отстъпка от постоянната им цена. Отстъпката ще важи за подписване на полици за коли и жилища, които нямат застраховка в ДЗИ.
 
https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2019/09/12/0705278001568290605_big.jpg
 
От компанията изясняват мотивацията на промоцията с вярването си, че най-хубавата застраховка против неприятния шанс е самата застраховка. Именно по тази причина в деня, който мнозина считат за съдбовен, компанията ще предложи изключително огромни отстъпки.
Кампанията на ДЗИ започва с шеговития уеб страница www.kotkapat.com , на който потребителите мошеха да наблюдават местоположението на всички черни котки в града като мярка за предотвратяване от неприятен шанс. Любопитството на онлайн потребителите докара на промо страницата на ДЗИ над 35 пъти повече гости от нормалното единствено за ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР