Засилено полицейско присъствие по пътищата на страната. Днес започва нова

...
Засилено полицейско присъствие по пътищата на страната. Днес започва нова
Коментари Харесай

Пътна полиция с безсрочна специализирана операция



Засилено полицейско наличие по пътищата на страната. Днес стартира нова профилирана интервенция. Тя ще е безсрочна и ще е насочена към водачите на товарни коли, оповестиха от КАТ, представени от Нова тв.
" Целта е да се обхване оптимален брой водачи и транспортни средства, които да бъдат тествани. Шофьори, които се движат по разпоредбите, само че имат други нарушавания - нередовни документи или  приложимост на алкохол, да бъдат хванати. Ежедневно установяваме сред 40 и 50 случая на водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Операцията по пътищата е без краен период. Всяка седмица на 28 разнообразни места ще се организират инспекции. Акцент се слага върху водачите на товарните коли ", съобщи инспектор Лъчезар Близнаков.
По думите му акцията стартира сутринта, тъй като постоянно водачи си разрешават да карат под въздействието на неразрешени субстанции по това време на деня.
По последни данни от уикенда, за денонощие са били проверени над 7500 моторни транспортни средства. Съставени са 1664 фиша и над 580 акта за административни нарушавания. Установени са общо 32-ма водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР