Засилени мерки за сигурност заради заплахите от ислямистите за мачовете

...
Засилени мерки за сигурност заради заплахите от ислямистите за мачовете
Коментари Харесай

Шок за футболните запалянковци! Главорезите от ИДИЛ се канят да удавят в кръв футбола в Европа

Засилени ограничения за сигурност поради заканите от ислямистите за мачовете от Шампионската лига

Хиляди тежковъоръжени служители на реда пазят стадионите, на които се играят мачовете от Шампионската лига нощес и довечера. Терористите от ИДИЛ насочиха директни закани против футболните срещи, оповестява Нова телевизия. 

Властите в Испания, Франция и Англия реагираха, като усилиха броя на патрулите и инспекциите на документи и багаж.

В Мадрид изпратиха две хиляди служители на реда, които извършиха целия квартал към стадиона на " Реал ". Същата ще бъде картината и през днешния ден, когато локалният Атлетико посреща немския " Борусия ". В Париж също оповестиха спомагателни ограничения за сигурност за мача довечера. Двете футболни срещи нощес минаха без случай, а двата мача довечера ще се проведат по стратегия. 

" Чух за заканите. Брат ми ми изпрати известие да внимавам. Но аз не се опасявам. Ако желаеха да атакуван, нямаше да го разгласят авансово. Освен това, не би трябвало да живеем в боязън. Точно противоположното - да им покажем, че можем да се оправим с това ", съобщи Матио, последовател на " Пари Сен Жермен ".

" Ще подкрепим тима, тъй като мачът е значим. Чухме за заканите, ще бъдем деликатни, само че отиваме на стадиона ", показва Емерик, ентусиаст.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР