Засилен продължава да бъде трафикът по магистрала Тракия“ в района

...
Засилен продължава да бъде трафикът по магистрала Тракия“ в района
Коментари Харесай

Внимание шофьори: 1000 лева глоба за каране в аварийната лента на магистралата

Засилен продължава да бъде трафикът по автомагистрала " Тракия “ в региона на Пазарджик. Остава натоварено придвижването и по " Хемус " и по основните пътища от републиканската мрежа, прецизират от Пътна полиция – Групово дело " Национална полиция ".

 © БГНЕС
От ГДНП са подхванати ограничения за разполагане на спомагателни полицейски екипи по най-натоварените трасета и изходите на огромните градове, които наблюдават за сигурността на придвижването и при нужда контролират трафика. От Пътна полиция още веднъж припомнят глобата за придвижване в спешната лента - при първо нарушаване тя е в размер на 1000 лв. и 3 месеца отнемане от правоуправление по отношение на лидера.



Интензивен е трафикът и на граничните пунктове. На българо-сръбската, българо-гръцката и българо – турската граница трафикът е натоварен за леки и товарни коли. На българо-румънската трафикът е натоварен на вход за леки и товарни коли, а на българо – македонската – естествен.
 В първия от серията почивни дни: Натоварен трафик и засилен надзор по пътищата В първия от серията почивни дни: Натоварен трафик и засилен надзор по пътищата
В първия почивен ден от Великденските празници се чака натоварено придвижване по автомагистралите и главните пътища. По данни на полицията, над 280 хиляди...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР