Засилен е трафикът по основните направления от републиканската пътна мрежа,

...
Засилен е трафикът по основните направления от републиканската пътна мрежа,
Коментари Харесай

Голямото прибиране започна! Тапи на границата с Гърция и огромни задръствания в...

Засилен е трафикът по главните посоки от републиканската пътна мрежа, най-голямо е натоварването на вход на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “. Това сподели на брифинг контрольор Петър Соколов от отдел „ Пътна полиция “ към Групово дело „ Национална полиция “, оповестява Блиц.

„ В последния почивен ден интензивността на придвижването стартира да бъде огромна. Към момента по данни на Министерство на вътрешните работи има засилен трафик по главните посоки от републиканската пътна мрежа, като най-голямо е натоварването откъм Граничен контролно-пропусквателен пункт от територията на Гърция “, сподели още контрольор Соколов. По думите му максимален е трафикът от влизащи моторни транспортни средства от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “. 

„ На територията на цялата област Благоевград имаме доста интензивно придвижване, като в най-уязвимите сектори сме разположили полицейски екипи, които да подкрепят придвижването на прибиращите се коли. Добрата вест от този регион е, че по направлението от Разлог и Банско нямаме натоварен трафик, което ще облекчи придвижването на разклона за град Кресна, където също имаме екип, регулиращ придвижването “, изясни контрольор Соколов.

В момента най-натоварен е входът на София откъм Владая. Екипи на Столична дирекция на вътрешните работи са ситуирани на всички входно-изходни артерии на столицата, а на по-големите кръстовища ще се премине към ръчно контролиране на движениeто. В момента всички налични сили на „ Пътна полиция “ и „ Охранителна полиция “ са извадени на терен и подкрепят придвижването в най-уязвимите сектори.

По информация на „ Гранична полиция “ има натовареност на всички гранични пунктове “, сподели още той и уточни, че се чака след 3-4 часа колите, които сега са на ГКПП-тата, да влязат в столицата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР